Huni Nedir / Falda Huni Görmek Ne Anlama Gelir : Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek?

Huni Nedir / Falda Huni Görmek Ne Anlama Gelir : Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek?. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor? Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; 'huni' 1 kelime ve 4 harften oluşmaktadır. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe.

Aygaz Huni Tip Barbekü Temizlik Fırçası - Dış Mekan ...
Aygaz Huni Tip Barbekü Temizlik Fırçası - Dış Mekan ... from dismekanisitici.com
Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni nedir, huni ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan bir yanı geniş, bir yanı dar araç huni n. Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz.

Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet.

Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.ağızlık.huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni. Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir. Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçiminde metal veya plastikten yapılmış araç, ağızlık. Genel türkçe terimi olarak huni nedir, huni nedir ne anlama gelmektedir? Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmaya yarayan üstü geniş, altı boru gibi dar âlet: Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Huni kafa model vitrin mankenleri). Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ.

Narkalıp Huni Tatlı Kalıbı | narkalip.net
Narkalıp Huni Tatlı Kalıbı | narkalip.net from www.narkalip.net
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Genel türkçe terimi olarak huni: Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. 'huni' 1 kelime ve 4 harften oluşmaktadır. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

Kelimeler > h ile başlayan kelimeler > huni nedir?

Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmaya yarayan üstü geniş, altı boru gibi dar âlet: , tdk türk dil kurumu gayrı resmi. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Ağzı dar kaplara sıvı dökmeye mahsus alet ki, yukarısı geniş ve aşağısı dar. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Genel türkçe, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe. Kelimeler > h ile başlayan kelimeler > huni nedir? Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor? Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ.

Sıvı Yağ Süzgeci, Huni Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sıvı Yağ Süzgeci, Huni Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor from mcdn01.gittigidiyor.net
Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmaya yarayan üstü geniş, altı boru gibi dar âlet: Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Ama bunların hepsi bir yana, sonbaharda başınızdaki huninin deliğine teğet geçen. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Genel türkçe terimi olarak huni nedir, huni nedir ne anlama gelmektedir?

Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Huni için 2 adet anlam bulundu. Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Genel türkçe terimi olarak huni nedir, huni nedir ne anlama gelmektedir? Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Ama bunların hepsi bir yana, sonbaharda başınızdaki huninin deliğine teğet geçen. Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. , tdk türk dil kurumu gayrı resmi. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe. Huni kafa model vitrin mankenleri). Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç huni. Ağzı dar kaplara sıvı dökmeye mahsus alet ki, yukarısı geniş ve aşağısı dar.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama